What to watch: deze titels verschijnen in mei op je scherm

27/04/2023

Het eerste kwartaal zit er al een maand op, ondertussen is mei in aantocht en zijn er al tal van nieuwe seizoenen de revue gepasseerd. 'Familie', 'Expeditie Gooris in Amerika', 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS', 'Blind Gekocht', 'Liefde voor Muziek' en 'Huizenjagers' zijn de startblokken voorbij (en hoe!) en andere frisse titels naderen.

Nu denken jullie allicht: vanaf mei wordt het later donker, de zonnestralen zetten zich niet meer op 1,2, 3 om in buien en de terrasjes openen hun deuren. Waarom zou je dan in godsnaam in de zetel ploffen om programma's te bingen? België, is het antwoord. Excusez-moi voor de rechtstreekse confrontering, maar het is wat het is. Het weer in België is niet wat het moet zijn maar wij zijn hier om je op te vangen met welgeteld twee nieuwe titels en één oude bekende. 'Onderhuids', 'Special Forces: Wie Durft Wint' en 'Andy Op Patrouille' verschijnen in mei op je scherm, dus rennen naar die zetel. (En als het toch mooi weer blijkt te zijn, binge dan snel even voor je naar buiten gaat.)

SPECIAL FORCES: WIE DURFT WINT — vanaf 1/5 op VTM


In de uitgestrekte woestijn ten zuiden van het Marokkaanse Atlasgebergte strijden tegen je limieten tijdens één van de zwaarste trainingen ooit... Wie durft? Wie wint? Wie geeft op? In het gloednieuwe VTM-programma 'Special Forces: Wie Durft Wint' worden 11 bekende rekruten gestript van privacy en status en wordt hun naam gedwongen ingeruild voor een nummer.

Onder andere Koen Wauters, Laura Tesoro en Georges-Louis Bouchez worden door vier ex-Special Forces operators geconfronteerd met meedogenloze fysieke en psychologische testen. Hun dagelijks comfortabel leventje lijkt nu so close yet so far...

ANDY OP PATROUILLE — vanaf 10/5 op VTM


Van Amerika en Mexico tot Jordanië en Canada! Andy Peelman kon duidelijk nog niet genoeg krijgen van zijn 18-jarige politiecarrière en besloot nog één keer een plaatselijk uniform aan te trekken aan de andere kant van de wereld. Als volwaardig politieagent draait Andy mee met politiekorpsen van onder andere Louisiana, Acapulco en Amman. Op het water of aan land, gewapend of ongewapend, één ding is zeker: veiligheid primeert boven alles!

ONDERHUIDS — vanaf 17/5 op Streamz


In de nieuwe dramedy Streamz-reeks 'Onderhuids' ontdekken we de wondere luxewereld van de plastische chirurgie. In de exclusieve beautykliniek Plastique Boutique kloppen de rich & famous aan bij topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens) en zijn zoon Olivier (Jan Kooijman). Wat gebeurt er als zijn zoon Olivier het welgekende bedrijf van zijn elitaire vader plots moet overnemen? En als de jonge en ambitieuze Dr. Nisrine Iravani (Idalie Samad) haar intrede maakt als nieuwe kracht, wordt de kliniek al helemaal op z'n kop gezet...