Optimisten Seppe en Niels wonen dankzij Blind Gekocht in het huis waar ze van droomden

30/05/2024

Vorige week maakten de experten en Vlaanderen kennis met optimisten Seppe en Niels. Althans, dat waren ze voordat ze hun aangekocht pand zagen en de koude douche over hen heen stroomde. Het enthousiasme zakte instant onder nul en de hoop op een gezellige stek in het piepkleine dorp Heule zagen ze tegen 100 per uur voorbij flitsen. Maar dat was buiten makelaar Kinga Kantorska en interieurvormgever Christophe Verbeke gerekend. Zij keken de uitdaging recht in de ogen en streefden naar een eindresultaat waar het koppel hopeloos naar verlangde.

Hoewel het stel gelukkig samenwoonde met Seppes oma in een kangoeroewoning, hunkerden ze naar een plek voor hun twee. Met dit idee in het achterhoofd gaven ze maanden geleden hun geld uit handen in de hoop hiervoor in ruil hun droomhuis te verkrijgen.

Een tijd later was het zover: makelaar Kinga kocht voor hen een woning. En, hoewel ze het eindresultaat nog niet hadden gezien, zagen de mannen dat het huis nog flink wat opknapwerk kon gebruiken. In de woonkamer stond een gigantische kachel en de kamers waren allesbehalve afgewerkt waardoor uitspraken als "Ik zie mezelf hier niet wonen." passeerden. Om de mening van het koppel bij te stellen moesten de twee experten alles op alles zetten, maar dat hield hen niet tegen.

Terwijl er in Wetteren een stevige uitdaging ligt te wachten op Kinga en Christophe, waanden de twee experten zich deze week in Heule in een afgewerkt pand voor Seppe en Niels. Samen met presentator Jani Kazaltzis kregen ze de sleutel toegereikt van hun eigen liefdesnest.

Fun fact: voordat de finale opname gedraaid wordt, moet eerst en vooral het licht en het kader getest worden zodat het shot tijdens het echte draai-moment ineens goed zit. Reporter en eindredactrice Ellen Van Hoecke maakte hier met plezier even tijd voor.

Het verdict? Monden die openvallen en twee uiterst tevreden heren. Interieurarchitect Christophe Verbeke voelde de artistieke feeling van het koppel perfect aan en toverde het pand om tot een unieke thuis. Eind goed, al goed. Veel succes, Seppe en Niels!


#wearebanijay
#blindgekocht