New year, new... corks to pop!

02/02/2023

De deur van 2022 was nog niet goed en wel gesloten, of 2023 stond al voor de deur. Zoals bij elke nieuwe start kijken sommigen uit naar nieuwe, ongekende wendingen, anderen houden liever nog even vast aan de herinneringen van het voorbije jaar. Want januari is een overgangsmaand: van massa's feestdagen naar een heel plots zwart gat, van oude (of geen) naar nieuwe, (on)haalbare voornemens, van de ijzige koude naar de hoop dat de zon eindelijk eens gaat schijnen en dan ook effectief warmte afgeeft. Of je nu klaar was om opnieuw de diepte in te duiken, 2023 stond klaar voor de deur en jij had geen enkele keuze om het kraakverse jaar voor de deur te laten staan.

Wat Banijay Belgium betreft ging die deur heel snel open. Amper een paar weken in en onze soap Familie had al een nominatie te pakken voor een Kastaar! En zo hopen we die lijn door te trekken: frisse ideeën omzetten naar nieuwe wandelpaden zonder sterke, vaste waarden los te laten.

Het belooft een fijn jaar te worden, en dat niet alleen op inhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Dus, besloten we hiermee maar meteen van start te gaan. Hoog tijd om te klinken, jong en oud in de watten te leggen, te bedanken voor alle inzet en nieuwe gezichten nog wat beter te leren kennen bij een goed glas wijn. Of rond de vuurkorf met marshmallows in de hand, aangezien het toch nog steeds ijskoud is.

What's my point? Zo nu en dan eens een flesje kraken versterkt alleen maar banden. Of de katers, dat kan ook.


Till next time!

#wearebanijay