Een kijkje in de nieuwe Familie decors: kotfeestjes en een warm nest voor Gaston

06/05/2022

Kleine kindjes worden groot, en ook in Vlaanderens favoriete soap Familie is dat niet anders. Tijd om de vleugels te spreiden en op eigen benen te staan. En niet alleen Louise, Kato en Jelle ruilen daarom hun vertrouwde plekje in voor een gloednieuw studentenhuis, maar ook Hanne en Quinten brengen vanaf nu hun draaidagen (mét plezier) door in hun kersvers appartement.


Een tipi, kleur à volonté en knapperige noten

De trouwe kijkers van Familie kregen deze week opnieuw een prettige verrassing voorgeschoteld: het nieuw appartement van Hanne en Quinten is officieel ingewijd als het vaste stekje van acteurs Margot Hallemans en Maxime De Winne. En wat voor één! Waar vroeger het afgebrande huis van Peter Van den Bossche stond, vertoeven de twee personages nu in een appartement dat groter lijkt dan ooit tevoren. (Lees: dat is wel enkel schijn, hoor. De voormalige koer en gang zijn nu ook speelruimte geworden, vandaar dat hun woning er ineens massief uitziet.)


Samen met Casa, Eglo, Dovy Keukens en Meubelen Lucas boksten ze een appartement in elkaar dat ieders droom zou zijn. Aan rust en privacy geen gebrek voor de kleine Gaston.


En ook Margot voelt zich ondertussen al helemaal thuis! Benieuwd? 👇🏻


Kotfeestjes en knipperlichtrelaties

Het regent nieuwe decors bij Familie, want met dank aan de grootste 'kotbaas' van het land, Xior Student Housing, beginnen Louise, Jelle, Kato en Raven samen aan een gloednieuw avontuur. De vier studenten trekken pas vanaf 23 mei in hun hip studentenhuis, maar de set werd onlangs wel al ingehuldigd samen met Xior en de cast. Want vieren, dat is nu eenmaal ook part of the job.


Het studentenhuis telt twee volwaardige studentenkamers, een gemeenschappelijke keuken en eetkamer, een speelzone, een wasruimte, studeerplekjes en gangen naar de kamers. De totale set is maar liefst 240 m² groot en de opbouw in de studio nam 18 volledige werkdagen in beslag.

Het is dus geen verrassing als we zeggen dat het studentenhuis (na de set van het bedrijf Wolff & Bos, weliswaar) het op een na grootste 'Familie'-decor ooit is. Wat daar allemaal zal gebeuren is nog de vraag. Maar één ding is zeker: een spectaculaire, spannende en opwindende verhaallijn is gegarandeerd.


En dan nu, draaien maar!