Blind Gekocht verwelkomt twee gloednieuwe interieurontwerpers en reikt een eerste sleutel uit

17/04/2024

Wie vandaag de dag nog nooit heeft gehoord van Blind Gekocht, verklaren wij ***. Vul dat zelf maar in, want het zesde seizoen is afgetrapt en de speurtocht naar nieuwe stekjes, voor hoopvolle kandidaten die zelf ten einde raad zijn, kan alweer beginnen. En, dat niet alleen. Voortaan krijgt makelaar Kinga Kantorska gezelschap van nieuwe talenten: interieurspecialisten Christophe Verbeke en Dorien Boven, twee frisse gezichten die de huiskamers voor hun rekening nemen en samen woondromen wensen te vervullen.


Interieurdesigner Christophe Verbeke is eigenaar van het Gentse PIET Moodshop, een eigenzinnige interieurwinkel met een hoek af. Dit jaar deelt hij met veel plezier zijn kleurrijke kennis met televisiekijkend Vlaanderen, en tracht hij frustratie om te toveren in bakken euforie.


Samen met Christophe staat de Herentalse ontwerpster Dorien Boven in voor het restylen van de aangekochte panden. Haar motto? "Als je geen risico's neemt, kan je nooit de mooiste dingen maken.". Die gedachtegang trekt ze door bij Juhla, haar meubelwinkel en interieurstudio dat zich vooral richt op totaalrenovaties en interieurontwerpen.

Kleuterleerkrachten Mevin en Pieter trappen het kersverse seizoen af: twee karakters boordevol energie waarvan één de realist-rol op zich neemt. Het, nu nog, radeloze koppel hunkert naar een ruimte voor hun, doorheen de jaren, verzameld schoolmateriaal (lees: themadozen) en hun gezinnetje van drie. En, als het kan zonder al te veel studenten om hen heen.


Terwijl Kinga en presentator Jani Kazaltzis tijdens de eerste aflevering hoopten op twee gelukkige gezichten, is dat in werkelijkheid een tikkeltje anders uitgedraaid toen ze oog in oog kwamen te staan met vochtplekken en een eeuwenoude veranda. Of die lichte spanning nog wordt omgezet in wat anders, is nog even afwachten tot volgende week. Maar, één ding is zeker: de frisse wind van experten Christophe en Dorien zal hen niets anders dan deugd doen.


Stay tuned!


#wearebanijay #blindgekocht